Black Background

Tjenester

3D-modellering er prosessen der det lages en matematisk fremstilling av et tredimensjonalt objekt. Ved å bruke spesialisert 3D modellerings-programvare, kan vi lage utrolig realistiske modeller - som kan sees på som 2D-bilder eller utforskes som fullstendig 3D fremvisning fra alle vinkler. Mens 3D-design kan være en vakker kunstform i seg selv, er det også et ekstremt verdifullt verktøy for moderne produkt design og produksjon.

Våre omfattende 3D modellering og visualiserings-tjenester er tilgjengelige for alle, med et bredt spekter av bruksområder. Fra ny produktdesign til investorpresentasjoner og 3D fly-troughs, er 3D design teknologi et kraftig verktøy som hjelper oppfinnere og bedrifter å bringe sine ideer til liv.

Enten du leter etter en realistisk gjengivelse av en modell eller trenger en STL-fil for 3D print, så har vi den kreative kompetansen CAD-prosjektet krever. 3D-artisten vil lage designmodeller i henhold til dine eksakte spesifikasjoner, helt til siste detalj. Vi er klare til å hjelpe deg med å utvikle ditt eksisterende design eller konsept til 2D/3D CAD eller å samarbeide med deg om å utvikle det ideelle designet for prosjektet ditt fra grunnen av.

Engineering Sketch

2D Tegninger

Tekniske tegninger med nøyaktige dimensjoner og fremstillinger etter ISO-standard.

3D-trykt stol

3D Produktvisning

Interaktiv 360° 3D-modellvisning. Utforsk produktkonsepter, konfigurasjon og produksjonsbilder interaktivt.

Car Sketch

3D Modellering

3D modellering for visualisering, 3D print og annet bruk.

Visittkort Design

Logo design

Det er viktig å ha en logo som er gripende og som reflekterer din bedrift. IH REND3D designer gjerne din logo.

3D-bokser

3D Visualisering

Din 3D modell visualiseres i realistisk 3D miljø.

Høyoppløselig stillbilder eller video framvisning. 

ta opp

3D Logo Video Reveals

Enten en 2D- eller 3D-animasjon av logo i en kort video. Det gir publikum et glimt om hvem din bedrift er og kan skape et langvarig inntrykk.

Send forespørsel

Send oss en forespørsel og vi gir deg et uforpliktende tilbud!

arrow&v
Takk for din interesse!