Black Background

Tjenester

3D-modellering er prosessen der det lages en matematisk fremstilling av et tredimensjonalt objekt. Ved å bruke spesialisert 3D modellerings-programvare, kan vi lage utrolig realistiske modeller - som kan sees på som 2D-bilder eller utforskes som fullstendig 3D fremvisning fra alle vinkler. Mens 3D-design kan være en vakker kunstform i seg selv, er det også et ekstremt verdifullt verktøy for moderne produkt design og produksjon.

Våre omfattende 3D modellering og visualiserings-tjenester er tilgjengelige for alle, med et bredt spekter av bruksområder. Fra ny produktdesign til investorpresentasjoner og 3D fly-troughs, er 3D design teknologi et kraftig verktøy som hjelper oppfinnere og bedrifter å bringe sine ideer til liv.

Enten du leter etter en realistisk gjengivelse av en modell eller trenger en STL-fil for 3D print, så har vi den kreative kompetansen CAD-prosjektet krever. 3D-artisten vil lage designmodeller i henhold til dine eksakte spesifikasjoner, helt til siste detalj. Vi er klare til å hjelpe deg med å utvikle ditt eksisterende design eller konsept til 2D/3D CAD eller å samarbeide med deg om å utvikle det ideelle designet for prosjektet ditt fra grunnen av.

Send forespørsel

Send oss en forespørsel og vi gir deg et uforpliktende tilbud!

arrow&v
Takk for din interesse!